Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ


Ο θαυμαστός πράγματι κόσμος της μέλισσας και όχι μονό! όλης αυτής της κοινωνίας που αξίζει τον κόπο κάποιος να μάθει, να διάβαση γι΄αυτόν και αν μπορεί να ασχοληθεί.

Εάν ασχοληθεί ερασιτεχνικά η και επαγγελματικά… ΠΡΟΣΟΧΗ είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλο γίνεται σκλάβος μιας κοινωνίας οργανωτικής και παραγωγικής χωρίς προβλήματα με το Δ.Ν.Τ.

Τα πράγματα εκεί είναι όλα σε μια σειρά που μονό μια γυναίκα τελικά μπορεί να βάλει!!!!!

Και ποια είναι αυτή; Μα φυσικά η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ!!!!

Τι θηλυκό και αυτό; Με την μεγαλοπρέπεια του και με όλα τα συν χωρίς ένα πλην όλα θετικά.

Και φυσικά παραδοχή και από εμάς όλους που είμαστε δίπλα τους και συνοδοιπόροι σε όλο αυτό το ταξίδι της μέλισσας. Μας δίνουν χαρές και λύπες που πολλές φόρες δεν μπορείς να περιγράψεις μα ούτε και να φωτογραφίσεις, αλλά απλά να τις αποτυπώσεις με οποίο δυνατό τρόπο μπορείς, να μεταφέρεις εμπειρίες και συναισθήματα της στιγμής και όχι της ζωής.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι η μέλισσα είναι η ζωή μας χωρίς να μπορέσουμε να το μεταφέρουμε σε κανέναν παρά μονό στο εγώ μας στον εαυτό μας και σε όλες μας τις αισθήσεις.

είναι σαν τον ΕΡΩΤΑ ας πούμε, για όποιον τον έχει ζήσει λοιπόν τον ερώτα μπορεί να καταλάβει τι εννοώ…..ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΞΥΠΝΑΣ και ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ……













Δεν υπάρχουν σχόλια:

melisotopi

melisotopi
ΤΑ ΜΕΛΙΣΣΟΣΠΙΤΑΚΙΑ ΜΑΣ